12 April 2009

Orang yang terpenting

Masa untuk update portable harddisk.

hari ini ingat bangun-bangun bajet nak masukan cerita, video, lagu dan segala macam dekat dalam portable harddisk. last-last langsung tak letak sebab syok layan lagu yang dikenakan dengan video yang best. tapi yang tak boleh bla, lagu dengan video dia tak ada kaitan langsung kot.

video itu pasal seorang budak yang bajet ada power, berangan kuat padahal hampeh. ini bukan pasal budak jatuh cinta dengan cikgu dia ya. Haha.. sebenarnya budak ini kurang kasih sayang daripada perempuan. mak dia dah tak ada kot. tak tunjuk pun dalam video (pepandai buat spekulasi sendiri) dia nak rapat dengan cikgu dia, sebab cikgu dia sorang je yang ambil berat pasal dia. sebab itu dia berangan ada power yang boleh protect cikgu dia. budak ini nak dapatkan perhatian daripada cikgu dia tapi tak dilayan kot. daripada mula sampai minit ke 5:42 semuanya kisah angan-angan pak jenin dia.

aku dapat lagu ini pun sebab lagu ini yang kalahkan lagu gee yang bertahan 9 minggu dekat music bank (program music dekat korea). jadi, kepada perempuan-perempuan, jangan sisihkan aku ya. Haha.. ok, layan~



untuk sound yang lebih baik, sila pakai woofer altec lansing ya. Haha..

9 comments:

  1. gee gee gee gee gee, baby baby
    =D

    lolx!

    ReplyDelete
  2. @2436198466769036048.0
    lolx! dah kalah lama dah lagu gee tu, apis pun dah anti snsd sebab dorang buat plastic surgery. pasal tu aku dah tau awal-awal dah. dia baru tau. terus delete semua video snsd.

    sekarang orang dah Gimme a call baby, babe~

    ReplyDelete
  3. @4517299128596486959.0
    surgery tak surgery..dulik apa aku kekeekkee

    ReplyDelete
  4. @2146758899398915393.0
    betul, betul, betul.. peduli apa kan!
    tapi kekadang aku teringat pula gambar dorang yang hampeh.

    adoi, ape aku ni. dekat facebook kata setia, letak dekat hati apa bagai. come on, bangun dari tido. lolx!

    ReplyDelete
  5. @1656572200416099248.0
    pergh.. kau layan juga ke lagu korea. ingat ke layan bola je. haha..

    ReplyDelete
  6. @4818988111873561469.0
    pergh.. komen guna laptop baru ke. sayang keyboard nampak

    ReplyDelete
  7. @1665594903822277212.0

    kena sayang keyboard aku. adess. dah cukup panjang aku type nie

    ReplyDelete